PARTNERS

PARTNERS

PROJECTONTWIKKELING

PROJECTONTWIKKELING

Commercieel vastgoed, bedrijfspanden en particuliere woningbouw: BERMASO is uw partner…

Niet enkel kwaliteitsvolle gebouwen ontwikkelen maar ook een meerwaarde creëren voor de buurten van de triple A locaties waar wordt gebouwd, dat is de missie van onze partner Bermaso. 

Bermaso werd in 1999 opgericht door Xavier Painblanc die reeds verscheidene jaring ervaring had met het expanderen van kledingmerken en multribrandwinkels. De kennis die hij hier opdeed, zorgde ervoor dat hij met Bermaso op korte tijd kon uitgroeien tot een grote speler op het vlak van beheer en commercialisatie van winkelvastgoed in de Belgische topsteden. Vandaag de dag is hun expertise uitgebreid naar de aankoop, verhuur en ontwikkeling van bedrijfsvastgoed en particuliere woningbouw. Vandaag leggen ze zich dan ook toe op de ontwikkeling van Residentie Veertien die hun kwaliteits- en duurzaamheidsstempel zal dragen. 

Meer info
ONTWERP

ONTWERP

Mertens-architecten

“In een ontwerp staat alles in verbinding met elkaar: mensen, ideeën, ruimte, objecten…” Architectenbureau Mertens streeft ernaar de juiste verbindingen in haar ontwerpen te maken om zodoende de kwaliteit ervan te optimaliseren. 

Aan het hoofd van dit “all-in architectenbureau” staat de Mertensclan bestaande uit vader Fons en zoon Stijn. All-in architectenbureau omdat zij ervoor kiezen zich niet te specialiseren in slechts één facet van de architectuur maar ervoor kiezen zich te focussen op al haar facetten. Gaande van architectuur en interieur tot het opmaken van rentabiliteits- en haalbaarheidsstudies. De verantwoordelijkheid van de architect in een project zoals Residentie Veertien is groot dus gingen we op zoek naar een partner die deze grote verantwoordelijkheid ook erkent. Het unieke ontwerp van het appartementencomplex bewijst eveneens dat zij echte experten zijn in het vak. 

Meer info
REALISATIE

REALISATIE

Kempens vakmanschap voor uw bouwproject

Steen per steen bouwen met de nodige know-how en kwaliteit binnen een vooropgezette periode. Dat is waar de aannemer van dit project, Bouwonderneming Fransen, voor staat. 

CEO Tom Fransen nam in 1994 het zonet opgerichte bouwbedrijf van zijn vader over en maakte er zijn missie van het bedrijf op de kaart te zetten. Dit met grote successen waardoor vandaag de dag Bouwonderneming Fransen een gevestigde waarde is in de Antwerpse aannemerswereld en daarbuiten. Ze zijn gefocust op het afleveren van kwaliteit aan een topsnelheid. Dit doet de CEO natuurlijk niet alleen maar met behulp van een 50-tal stielmannen die allemaal met de neus in dezelfde richting kijken. De samenwerking met een topaannemer zoals Fransen zorgt ervoor dat Residentie Veertien een constructief hoogstandje wordt. 

Meer info
VERKOOP

VERKOOP

The best way home

Sinds 2000 is Reds een vaste waarde op de Antwerpse vastgoedmarkt. Door een netwerk van 7 kantoren en een team van professionele vastgoedmakelaars zijn zij van alle markten thuis. Reds is de uitgelezen partner voor al uw vastgoedtransacties. Met gedegen marktkennis en actieve houding spelen ze steeds in op de ontwikkelingen en gaan steeds voor het beste resultaat. Reds biedt u een totale ontzorging en een dienstenpakket op maat aan.

Voor de verkoop van nieuwbouwprojecten staat een team van specialisten voor u klaar om het project optimaal te presenteren en u te begeleiden naar een nieuwe investering of een nieuwe thuis.

Meer info
Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.