Residentie Veertien

Langestraat 27, 2240 Zandhoven

Residentie Veertien

Residentie Veertien: Een duurzame woonbeleving in het centrum van Zandhoven. Op dezelfde plek waar vroeger 14 billekens de toog versierden, bouwen we vandaag aan een nieuw verhaal.


Aan de flank van de Langestraat, die verscheidene Kempense gemeentes met elkaar verbindt, strijkt Residentie Veertien neer. Deze strategische ligging zorgt ervoor dat bewoners zich makkelijk kunnen verplaatsen naar de stadscentra van Antwerpen en Lier maar ook verschillende dorpskernen zijn nooit ver weg. Wekelijkse inkopen doen, een glaasje drinken onder de gezellige kerktoren van Zandhoven of naar harte shoppen in allerhande winkels: het kan allemaal te voet of met de fiets. 


We streven ernaar een project te ontwikkelen dat een thuis creëert voor eenieder en het hoofd biedt aan de hedendaagse noden.


Residentie Veertien zal bestaan uit 33 appartementen en een handelsruimte en zal gekenmerkt worden door haar vooruitstrevendheid en kwaliteit. De units, verdeeld over twee gebouwen, bestaan uit 1 tot 3 slaapkamers, beschikken allen over een terras en variëren in grootte tussen 71 en 137 m². Ons cliënteel heeft bij de inrichting van de appartementen bovendien nog veel keuzevrijheid waardoor elk appartement uniek wordt en iedereen hier een thuis vindt. Niet enkel individualiteit maar ook samenhorigheid heeft een plek in dit project door de groene binnenplaats die als ontmoetingsplek voor bewoners zal dienen. Ten slotte werd ervoor gekozen te verwarmen aan de hand van geothermie en energie op te wekken via zonnepanelen. Deze combinatie van geavanceerde methodes zorgt ervoor dat het E-peil van elk appartement onder 20 duikt, waardoor U 100% vrijstelling krijgt op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.  Naast veel aandacht voor het milieu , kan U ook rekenen op een hoogwaardige afwerking dmv ruime budgetten, prima comfort en royale lichtinval.
Een staanplaats en berging in de ondergrond dient mee aangekocht te worden.


Info en verkoop:


De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Voor meer info of een verkennend gesprek, contacteer Karin (0486/97 84 27) of mail (karin@reds.be)!

Beschikbare units

Blok A

Unit Verd. Type Slpk Opp. Prijs Status
Bekijk alle 24 units

Blok B

Unit Verd. Type Slpk Opp. Prijs Status
Bekijk alle 10 units

Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.