Partners

Partners

ONTWERP

ONTWERP

M2 Architecten

M2 Architecten is een multidisciplinair architectenbureau uit Antwerpen met 20 medewerkers en een waaier aan projecten doorheen het Vlaamse landschap.
Het kantoor is reeds meer dan 20 jaar actief in (middel)grote ontwikkelingsprojecten: woningbouw, kantoorbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en renovaties. Het werkveld situeert zich voornamelijk in opdracht van stedelijke ontwikkelaars, KMO’s, sociale huisvestingsmaatschappijen, overheden, multinationals en
investeringsgroepen. Met zijn jarenlange expertise staat het kantoor garant voor een continue opvolging vanaf de eerste conceptschets tot het laatste uitvoeringsdetail.

Naar de website
VERKOOP

VERKOOP

Reds

Sinds 2000 is Reds een vaste waarde op de Antwerpse vastgoedmarkt. Door ons netwerk van 7 kantoren en een team van professionele vastgoedmakelaars zijn wij van alle markten thuis. Reds is de uitgelezen partner voor al uw vastgoedtransacties. Met onze marktkennis en actieve houding spelen we steeds in op de ontwikkelingen en gaan we altijd voor het beste resultaat. Reds biedt u een totale ontzorging en een dienstenpakket op maat aan.

Naar de website
Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.