De Academie: waar historische grandeur en hedendaagse luxe elkaar ontmoeten

Italiëlei 209, 2000 Antwerpen

De Academie: waar historische grandeur en hedendaagse luxe elkaar ontmoeten

“DE ACADEMIE” WAAR HISTORISCHE GRANDEUR EN HEDENDAAGSE LUXE ELKAAR ONTMOETEN
Met trots stellen we het gloednieuwe project “De Academie” voor. Dit neoclassicistische herenhuis en voormalig douanegebouw uit ca.1875 getuigt van grote klasse. Eind 20ste eeuw werd het gebruikt als kappersschool “Academie Verbist”. Vandaag is het een unieke locatie voor wie op zoek is naar een luxueuze woonst in het Antwerpse stadscentrum. Het verhaal van “De Academie” is er een van historische grandeur, uitgesproken klasse en riant wonen in hartje Antwerpen.
Achter de statige gevel van dit historische gebouw schuilt een buitengewone realisatie. M2 architecten creëerde een uniek ontwerp, hedendaags en luxueus, met behoud en herstel in oorspronkelijke staat van de classicistische voorgevel.
De grootse uitstraling van de historische gevel vertaalt zich binnenin in riante ruimtes met veel lichtinval. Sierlijke Franse balkons en plafonds tot vier meter hoog geven dit pand een exclusief karakter.
“De Academie” omvat 6 uitzonderlijk ruime appartementen en 1 riante duplexwoning met stadstuin van ca 61m², stuk voor stuk luxueus afgewerkt met oog voor detail. Elk appartement telt twee of drie slaapkamers met een afzonderlijk bureau en heeft twee badkamers. De afwerkingsgraad ligt hier uitermate hoog en maakt van dit project een absolute topper. Verder is er op het gelijkvloers een afvalberging en fietsenberging voorzien.
Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructieaandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Voor meer info of een verkennend gesprek, contacteer Karin 0486/97 84 27 of karin@reds.be

Beschikbare units

Unit Verd. Type Slpk Opp. Prijs Status
Bekijk alle 7 units
Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.