Energiezuinig 2-slaapkamer-appartement met garage op schitterende locatie !

Terug naar overzicht

Energiezuinig 2-slaapkamer-appartement met garage op schitterende locatie !

€ 289.000 / Ernest Jouretlaan 91, 2650 Edegem

Omschrijving

We treffen dit volledig gerenoveerde en instapklare appartement in de gegeerde wijk Buizegem. We begeven ons met de trap naar de eerste verdieping, er is geen lift in het gebouw.
Het hele appartement werd volledig gerenoveerd in 2015-2016, door ervaren vaklui en met kwalitatieve materialen. Het hele dossier van de renovatie is aanwezig, inclusief facturen. Het dak van het gebouw werd recent vernieuwd en geïsoleerd. Technisch staat alles op punt (ook elektriciteit) en het EPC van 98 kWh/(m²jaar) garandeert een efficiënt energieverbruik !
We komen binnen in de woonkamer, op mooi laminaat. Onmiddellijk valt op dat de ruimte baadt in het licht, door de grote raampartijen. Naast de woonkamer treffen we de volledig uitgeruste en mooi onderhouden open keuken.
Op de hal (met ingemaakte vestiairekast) lopen we eerst langs het gastentoilet (met handenwasser) naar de badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Hier zijn ook de aansluitingen voorzien voor was- en droogautomaat. Er zijn twee ruime slaapkamers met ook hier weer overvloedig daglicht én automatische rolluiken.
Er is nog een extra kamer die dienst kan doen als hobbyruimte, logeerkamer, dressing, berging, bureel,… ook voldoende bergruimte hier dankzij grote ingemaakte kastenwand.
Achter het appartement ligt een gemeenschappelijk tuintje (met perfecte oriëntatie) en ook nog de garagebox, die mee verkocht wordt en dus inbegrepen zit in de vraagprijs, net als de kelderberging.
Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens gerust ’s avonds of in het weekend !

Kenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 1 toilet
  • 1 badkamer
  • balkon
  • kelder
  • tuin
  • binnenparkeerplaats

Interesse?

Contacteer onze makelaar in de buurt. Wij staan u bij van a-z en begeleiden u in de verdere opvolging van het dossier.

Daniel De Baets

Daniel De Baets

0475 25 30 64

daniel@reds.be

Reden van contactopname