Team

The best way home

Reds is een team van gedreven makelaars dat uw vastgoeddromen helpt realiseren. We hebben hiervoor de beste spelers in huis die allemaal bijdragen tot een succesvol verhaal. Daarom zetten we in op heldere communicatie, de hoogste graad van professionalisme en uitmuntend teamwork. Enkel zo kunnen we er staan voor onze klanten.

Onze waarden

  1. Knowhow makes the difference

    Bij Reds hebben we een zeer sterk team van zelfstandige vastgoedprofessionals die gaan voor elk dossier. Stuk voor stuk mensen met talent in vastgoed die dankzij hun jarenlange ervaring de best mogelijke deals voor u kunnen scoren.

  2. Teamwork is key

    Met teamwork werken we bij Reds elke keer weer naar het beste resultaat. Niet alleen teamwork met onze eigen team vastgoedexperts maar ook met alle contacten waar we tijdens de vastgoedtransacties mee in aanraking komen. Door een open en eerlijke communicatie proberen we steeds weer een lange termijnrelatie op te bouwen gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

  3. We go all-the-way

    Reds biedt u een totale ontzorging voor alle vastgoedtransacties. Op deze manier ervaart u zo min mogelijk stress en verliest u geen tijd met zaken die voor ons dagelijkse kost zijn. We helpen u met het becijferen van uw eerste vastgoedideeën tot en met het ontzorgen van uw verhuis. Daarom kunnen we met recht zeggen “Wij gaan all-the-way voor onze klanten”.

Video

Pre-view

Voor wie zijn woning snel wil verkopen én aan de hoogst haalbare prijs, stellen wij graag ons Pre-view concept voor.
Hierbij zorgen wij voor een krachtige marketing campagne vanaf de lancering, en dit gedurende een periode van een tweetal weken. Gedurende deze periode kunnen alle kandidaten zich inschrijven voor een individuele rondleiding tijdens de kijkdag. Na de kijkdag krijgt elke kandidaat nog een paar dagen de mogelijkheid om na te denken over de prijs die zij wensen te betalen voor de woning. De biedingen worden dan voorgelegd aan de eigenaar.
Meer weten over onze Pre-view? Boek een afspraak met één van onze vastgoedadviseurs.

Verkopen

U denkt eraan om uw eigendom te verkopen en vraagt zich af waar u moet beginnen. Stap 1 is natuurlijk een onderbouwde bepaling van de waarde ervan. Onze vastgoedmakelaars maken graag tijd vrij voor u om een schatting op te maken. Tijdens een plaatsbezoek worden er notities genomen die waardevol zijn om een correcte waarde te kunnen bepalen. Daarnaast zullen zij ook een paar tips & tricks geven waarmee u misschien nét dat tikje meer uit uw eigendom kunt halen.Onze jarenlange expertise heeft er voor gezorgd dat wij een optimaal plan van aanpak hebben, steeds gericht op service en resultaat.

Wenst u een persoonlijk gesprek over uw eigendom? Boek hier uw afspraak met één van onze vastgoedadviseurs.

Verhuren

U bent eigenaar van een pand waar u een geschikte huurder voor zoekt?
Bij Reds helpen we u graag met deze zoektocht. Onze vastgoedadviseurs hebben 100% aandacht voor uw pand en het vinden van de geschikte kandidaat. Volledige ontzorging is onze prioriteit.
Boek een afspraak met één van onze vastgoedadviseurs.

Projectontwikkelaars

Ook bij ontwikkeling van projecten kunnen we u bijstaan. Denk hierbij niet enkel aan de verkoop ervan maar zelfs in de voorbereidingsfase is Reds een meerwaarde. Van een marktstudie uitvoeren, opstellen van een marketingplan tot aan de renders, brochures en websites… alles behoort tot onze mogelijkheden.

Plan hier uw persoonlijk gesprek in met één van onze nieuwbouwadviseurs.

Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.