Knap gerenoveerd appartement met inpandige fietsenstalling

Terug naar overzicht

Optie te koop

Knap gerenoveerd appartement met inpandige fietsenstalling

€ 369.000 / Mechelsesteenweg 174, 2640 Mortsel

Omschrijving

U kan de volledige beschrijving, het grondplan, elektrische keuring, asbestattest en het EPC terugvinden op onze website www.reds.be

Met gepaste trots stellen we u dit knap gerenoveerd appartement te Mortsel voor (op verdieping 2). Centraal gelegen tussen Edegem, Hove en Mortsel vinden we dit kleinschalig gebouw met 3 appartementen terug. Qua bereikbaarheid zit men hier optimaal, alsook de handige inpandige fietsenberging is een troef. 

Het gebouw heeft een totaalrenovatie ondergaan in 2023 en het resultaat mag er zijn. Gezelligheid, luxe en bereikbaarheid staan centraal. Bij het betreden van het appartement springt het smaakvolle interieur direct in het oog. Kosten noch moeite zijn gespaard om hier een waar pareltje van te maken. De raampartijen tot aan de grond zorgen voor een verlengstuk naar het aangename terras. Door de ZW oriëntatie baadt het appartement in het licht en komen de kleuren nog meer tot zijn recht. De praktisch en royaal ingerichte keuken is voorzien van de nodige toestellen. Verder vinden we een bergruimte, eveneens de technische ruimte, en een apart toilet terug. Vooraan bevinden zich de kwalitatieve badkamer met inloopdouche en de twee slaapkamers. Kortom, naar materialen, indeling en afwerking toe zijn de juiste keuzes gemaakt om het appartement in volle glorie te laten etaleren.

De eerste algemene vergadering moet nog plaatsvinden maar de gemeenschappelijke kosten zullen +- 30 euro bedragen. Geen lift aanwezig in het gebouw. Meters zijn allen individueel. 

Tevens een zeer mooie opportuniteit in het huidige energieklimaat (E65)! 

Troeven:
- Recent gerenoveerd 
- Kwalitatief en doordacht afgewerkt
- Strategische locatie
- Zonnig terras 
- Inpandige fietsenstalling
- Goed EPC, geen asbest, conforme elektriciteit 
- Lage gemeenschappelijke kost
- Interessante investering, in de verhuur kunnen we u hier ook bij bijstaan! 

Bent u benieuwd en wilt u dit uniek appartement graag samen met ons komen ontdekken? Voor meer info over dit appartement of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Jakob via jakob@reds.be of op 0483 488 249

Kenmerken

  • 2 Slaapkamers
  • 1 Toilet
  • 1 Badkamer

Locatie

Interesse?

Contacteer onze makelaar in de buurt. Wij staan u bij van a-z en begeleiden u in de verdere opvolging van het dossier.

Reden van contactopname

Gelijkaardige panden

Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.