Volledig gerenoveerde woning (EPC 43) op toplocatie !

Terug naar overzicht

Volledig gerenoveerde woning (EPC 43) op toplocatie !

€ 569.000 / Helenaveldstraat 64, 2550 Kontich

Omschrijving

Volledige omschrijving, documentatie en grondplannen op reds.be.
We treffen deze schitterende woning op een boogscheut van het centrum van Kontich. Scholen, winkels en recreatie liggen op wandelafstand. Door de nabijheid van de E19 en de Mechelsesteenweg is de woning ook met de wagen vlot bereikbaar.
In 2020 werd deze woning van A tot Z onder handen genomen, met extra aandacht voor isolatie en energie en techniek. Water wordt verwarmd met een zonneboiler er werden 16 zonnepanelen geplaatst met batterij. De woning zelf en het zwembad worden verwarmd met warmtepompen. Het resultaat is dan ook een schitterend EPC. Verder wordt er ook 10.000 liter regenwater opgevangen. Er werd duidelijk gewerkt met kwalitatieve materialen.
Ook aan een mooie buitenruimte werd gedacht. Gelijkvloers is er een eerste overdekt terras, dat plaats biedt aan de jacuzzi. Van hieruit kan met zo het zwembad induiken. Het zwembad kan trouwens kindveilig worden afgedekt. Het terras op de eerste verdieping sluit aan bij de woonkamer en biedt voldoende beschutting. Het doet dienst als een tweede woonkamer. De mooie tuin geeft uit op een weide met paarden, privacy op de terrassen gegarandeerd !
Op het gelijkvloers treffen we achter de garagepoort een ruime berging en knappe inkomhal, met daarachter een eerste slaapkamer. Verder op deze verdieping vinden we ook een doucheruimte, toilet en wasberging. De technieken zitten allemaal mooi weggeborgen.
De trap op lopen we langs de mooi afgewerkte bureelruimte – met veel ingemaakte kasten voor maximale benutting van de ruimte – in de woonkamer met aansluitend de knappe en volledig uitgeruste keuken.
Verdieping twee huist twee ruime slaapkamers op parket, nog een bergruimte en een mooie badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Ook deze verdieping is voorzien van voldoende ingemaakte kasten met knappe afwerking.
Optioneel wordt ook nog een garagebox te koop aangeboden samen met de woning recht aan de overkant van de Helenaveldstraat.
Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens gerust ’s avonds of in het weekend !

Kenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 toiletten
  • 3 verdiepingen
  • 2 badkamers
  • buiten parkeerplaats
  • tuin
  • binnenparkeerplaats
  • terras

Locatie

Interesse?

Contacteer onze makelaar in de buurt. Wij staan u bij van a-z en begeleiden u in de verdere opvolging van het dossier.

Daniel De Baets

Daniel De Baets

0475 25 30 64

daniel@reds.be

Reden van contactopname

Gelijkaardige panden

Te renoveren woning met 4 slpks en grote tuin

Statiestraat 23, 2547 Lint

€ 329.000

Meer info
In optie
Knappe woning met 4 slaapkamers op toplocatie in Boechout

Alexianenweg 25, 2530 Boechout

€ 645.000

Meer info
Opbrengsteigendom met één handelszaak en twee appartementen

Statielei 34, 2640 Mortsel

€ 700.000

Meer info