De Lichttoren

Schildesteenweg 39, 2520 Oelegem

De Lichttoren

DIT PROJECT KOMT IN AANMERKING VOOR AANKOOP ONDER 6% BTW (ONDER VOORWAARDEN)

Residentie De Lichttoren: Prachtig, tijdloos nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Oelegem.

Oelegem (deelgemeente van Ranst) is een rustige en landelijke gemeente om te wonen met een vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeenten en naar de snelwegen (zowel E313 als E34). Het project is gelegen op wandelafstand van de plaatselijke handelaars en nabij openbaar vervoer.

Dit nieuwbouwproject bevat 11 luxe-appartementen met 2 of 3 slaapkamers en met ondergrondse staanplaatsen en bergingen. In de tuin bevindt zich een fietsenberging.  Er is een lift aanwezig in het gebouw. Elk appartement geniet van een aangenaam terras, de gelijkvloerse appartementen beschikken ook over een privé-tuin. Achteraan het perceel is er ook gemeenschappelijk groen voorzien. De ondergrondse parking is te bereiken via de Vincent Goossenslaan, een staanplaats en privatieve kelderberging zijn apart aan te kopen. Voorts is er een ruime overdekte fietsenstalling voorzien op het gelijkvloers! Kortom deze residentie is ideaal om in te wonen!

Alle appartementen worden hoogwaardig afwerkt en zijn zeer energiezuinig met een E-peil van maximum 20 waardoor U de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing dient te betalen. U hebt zelf nog inspraak in de afwerking en er is een groot aanbod aan materialen voorzien met ruime budgetten.

Info en verkoop: De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Voor meer informatie of een verkennend gesprek, dit kan ook 's avonds of tijdens het weekend, contacteer Karin op 0486/97 84 27 of mail naar karin@reds.be. 

Beschikbare units

Unit Verd. Type Slpk Opp. Prijs Status
Bekijk alle 11 units
Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.