3 energiezuinige nieuwbouwwoningen in Mortsel

Rode Leeuwlaan 38, 2640 Mortsel

3 energiezuinige nieuwbouwwoningen in Mortsel

Met veel plezier heten we u welkom in ons project "Rode Leeuwlaan" in Mortsel, waar u kunt genieten van uw nieuwe, moderne en duurzame thuis.


In dit duurzame nieuwbouwproject vindt u drie prachtige BEN-woningen met bruto bewoonbare oppervlaktes variërend van 199m² tot 231m². Elke woning beschikt over een lichtrijke leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, ruime bergingen, een comfortabele badkamer, een zolder die kan worden omgebouwd tot extra kamers, een carport met fietsenberging, en een mooi aangelegde tuin met grote terrassen.


Gelegen in het populaire en gezinsvriendelijke Mortsel, voldoen alle woningen aan een E-peil lager dan 20, wat resulteert in een BEN-label. Dankzij goede isolatie, vloerverwarming met een warmtepomp en zonnepanelen bent u verzekerd van een gunstig energielabel.


Bovendien profiteert u van een interessante opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, waardoor u registratierechten betaalt op het grondaandeel en BTW op de constructiewaarde. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw nieuwe thuis!"

Beschikbare units

Unit Verd. Type Slpk Opp. Prijs Status
Bekijk alle 3 units
Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.