Hof de Gavre: stijlvol wonen in Wommelgem!

Herentalsebaan 258, 2160 Wommelgem

Hof de Gavre: stijlvol wonen in Wommelgem!

Hof de Gavre: Welkom bij dit prachtig nieuwbouwproject dat het perfecte samenspel biedt tussen modern comfort en stijlvol wonen. Dit unieke project bestaat uit 17 eigentijdse appartementen en 3 ruime woningen, ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, gelegen in het centrum van Wommelgem. 

De ligging is strategisch gekozen met goede bereikbaarheid tot voorzieningen en groene ruimtes: winkels bevinden zich op wandelafstand, Parken (Sportpark Ruggeveld en provinciaal domein Rivierenhof) op fietsafstand. Door de nabijheid van openbaar vervoer staan de bewoners in een mum van tijd in hartje Antwerpen.

De 17 appartementen, verdeeld over drie verdiepingen, bieden een variatie aan indelingen om aan diverse woonbehoeften te voldoen. Met strakke lijnen en grote ramen creëren de appartementen een open en lichte sfeer, terwijl de gebruikte hoogwaardige materialen zorgen voor een duurzame uitstraling. Elk appartement beschikt over buitenruimte, de appartementen op het gelijkvloers beschikken bovendien over grote tuinen met oppervlakten die variëren tussen 85m² tot maar liefst 135 m². De ondergrond is voorzien van staanplaatsen en bergingen, een staanplaats in de ondergrondse kelderverdieping dient mee aangekocht te worden.

De 3 woningen in dit project vormen een prachtig contrast met de appartementen. Met een eigen tuin en een karakteristiek ontwerp, bieden deze woningen een unieke kans voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en privacy. De architectuur is doordacht en harmonieert perfect met de omgeving, waardoor een aangename woonomgeving ontstaat.

Het gehele nieuwbouwproject is voorzien van moderne voorzieningen en duurzame oplossingen, waardoor het niet alleen aantrekkelijk is voor het oog, maar ook voor het milieu. Het project wordt dan ook gebouwd volgens de laatste BEN-normen.

Kortom, dit nieuwbouwproject is niet zomaar een plek om te wonen; het is een levendige gemeenschap waar comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen. Ontdek de mogelijkheden en maak deel uit van deze bijzondere woonervaring!

Prijzen starten vanaf € 219 000,00 en er bestaat een mogelijkheid om aan te kopen aan 6% BTW.
Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Contacteer Karin (0486/97 84 27, karin@reds.be) voor de beschikbaarheid en meer info.

Beschikbare units

Unit Verd. Type Slpk Opp. Prijs Status
Bekijk alle 17 units
Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.