Deze kwalitatieve gerenoveerde woning vinden we terug in het bruisende centrum van Edegem, vlakbij allerhande winkels, openbaar vervoer, horeca,...

We komen de woning binnen via de statige inkomhal. De leefruimte beschikt over veel licht door de grote raampartijen en een mooi ruimtegevoel door de hoge plafonds. De geïnstalleerde keuken vinden we aansluitend aan de leefruimte. Achteraan treffen we nog een toilet, een handige berg-/wasruimte en de toegang tot het terras en de gezellige tuin met weinig inkijk. Op de tussenverdieping vinden we de eerste badkamer. Op de eerste verdieping treffen we 2 zeer ruime kamers. Op de hoogste verdieping zijn er nog 2 volwaardige slaapkamers terug te vinden alsook een douchekamer. De foto's van de muren in de slaapkamers zijn geen vocht/schimmel. Dit is enkel behangpapier dat af de muur werd getrokken. Momenteel is dit reeds afgewerkt, maar de foto's dateren nog van voordien. Samengevat een zeer ruime woning met 4 volwaardige slaapkamers en 2 badkamers met tuin in het centrum van Edegem.

Er wordt een plaatsbeschrijving gedaan op gedeelde kosten. Huurwaarborg 2 maanden. Voor meer info over dit pand of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Frederik op 0472 04 08 58 of via mail frederik@reds.be.

Detailinfo:

Referentie nr.:

3679634

Verdieping:

gelijkvloers

Verdiepingen:

3

Bewoonbare opp.:

ca. 230 m²

Slaapkamers:

4

Badkamers:

2

EPC:

211

EPC code:

20150626-0001768133-1

Stedenbouwkundige inlichtingen:

Stedenbouwkundige vergunningen:

Nee

Bestemming:

/

Dagvaardingen:

Nee

Rechterlijke uitspraken:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Overstromingsgebied:

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Documenten:

EPC
Bekijk de kaart

Bezoek / info aanvragen

Reds vastgoedkantoor helpt u met de koop of verkoop van uw vastgoed

Kantoor Edegem

Edegem
Mechelsesteenweg 288
2650 Edegem

Tel 03 455 26 00

reds medewerker naam

Belles Frederik

0472/04.08.58

VASTGOEDADVISEUR

frederik@reds.be
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.