Previous Next

VERKOCHT - Compromis wordt eerstdaags getekend - Bezoek zeker ook onze website 'www.reds.be' voor de volledige informatie, een virtuele tour doorheen de woning en plannen. Dit ruime, lichtrijke en instapklare 3 slaapkamer appartement vinden we pal in het centrum van Boechout, aan het Onze-Lieve-Vrouweplein nr. 10. Op wandelafstand vinden we verschillende bakkers, beenhouwers, scholen, supermarkten,... Ook wat betreft bereikbaarheid zijn verschillende invalswegen vlakbij.

We betreden het appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot de andere kamers. De gezellige en ruime leefruimte op parket kent bijzonder veel lichtinval en beschikt o.a. over een open haard als sfeerverwarming. Van hieruit betreden we tevens het terras. De halfopen keuken beschikt over alle toestellen en geeft toegang tot een handige bergruimte. De badkamer met natuurlijke lichtinval heeft een dubbele lavabo en biedt de keuze tussen ligbad en douche. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 2 met stijlvolle ingemaakte kasten. In het gehele appartement ligt een kwalitatieve parketvloer, behalve in de natte ruimtes. De algemene kosten bedragen ca. €110 inclusief privaat watergebruik, onderhoud gang, voortuin,... Samengevat een tot in de puntjes verzorgd en instapklaar 3-slaapkamer appartement pal in het centrum van Boechout. Absoluut de moeite waard om eens te komen kijken!

Voor meer info over dit pand of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Frederik op 0472 04 08 58 of via mail frederik@reds.be. Tot binnenkort!

Detailinfo:

Referentie nr.:

3669815

Verdieping:

2

Bewoonbare opp.:

ca. 100 m²

Beschikbaarheid:

in onderling overleg

Slaapkamers:

3

Badkamers:

1

Terras opp.:

ca. 6 m²

EPC:

236

EPC code:

955936

Stedenbouwkundige inlichtingen:

Stedenbouwkundige vergunningen:

Nee

Bestemming:

/

Dagvaardingen:

Nee

Rechterlijke uitspraken:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Overstromingsgebied:

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Virtueel bezoek

3D Plannen

Bekijk de kaart

Bezoek / info aanvragen

Reds vastgoedkantoor helpt u met de koop of verkoop van uw vastgoed

Kantoor Edegem

Edegem
Mechelsesteenweg 288
2650 Edegem

Tel 03 455 26 00

reds medewerker naam

Belles Frederik

0472/04.08.58

VASTGOEDADVISEUR

frederik@reds.be
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.