Previous Next

Bezoek zeker ook onze website 'www.reds.be' voor de volledige informatie en een virtuele tour doorheen de woonst. Dit prachtige penthouse (161m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en garagebox (vraagprijs €20.000) vinden we op de 12de en tevens hoogste verdieping van een gebouw in de Fruithoflaan 100 te Berchem. De bereikbaarheid is ideaal gezien de vele invalswegen in de nabijheid. Ook de E19 is zeer vlot bereikbaar.

We betreden het appartement via een veiligheidsdeur. Vlak aan de inkomhal met ingebouwde kasten vinden we reeds een bureauruimte terug. De ruime en lichte leefruimte (ca. 60m²) op kwalitatieve parket heeft een open haard en loopt samen met de eetkamer door in een L- vorm. Hier vindt men een prachtig panoramisch uitzicht over de skyline van Antwerpen. De aansluitende volledig geïnstalleerde keuken beschikt over alle nodige toestellen, waaronder inductiekookplaat, Amerikaanse koelkast, vaatwasser, stoomoven en microgolfoven. Beide kanten van het appartement beschikken over een ruim terras. Verder zijn er nog 3 volwaardige slaapkamers op parket, 2 badkamers en een dressing. De eerste slaapkamer (ca. 19m²) heeft haar eigen inloopdressing en een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en hangtoilet. De andere 2 slaapkamers (ca. 12m² en 13m²) op parket zijn voldoende ruim en hebben ook toegang tot één gezamenlijke badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo. Ondergronds bevindt zich een garagebox die bij aangekocht kan worden aan €20.000. Tenslotte zijn er nog 2 kelderbergingen; deze zijn inbegrepen in de vraagprijs. Het dak werd geïsoleerd in 2014; parking aanwezig voor het gebouw; overal dubbele beglazing.

Voor meer info over dit pand of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Frederik op 0472 04 08 58 of via mail frederik@reds.be. Tot binnenkort!

Detailinfo:

Referentie nr.:

3616539

Verdieping:

12

Bewoonbare opp.:

ca. 161 m²

Beschikbaarheid:

in onderling overleg

Slaapkamers:

3

Badkamers:

2

Terras opp.:

ca. 25 m²

EPC:

452

EPC code:

1440231

Stedenbouwkundige inlichtingen:

Stedenbouwkundige vergunningen:

Nee

Bestemming:

/

Dagvaardingen:

Nee

Rechterlijke uitspraken:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Overstromingsgebied:

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Virtueel bezoek

3D Plannen

Bekijk de kaart

Bezoek / info aanvragen

Reds vastgoedkantoor helpt u met de koop of verkoop van uw vastgoed

Kantoor Edegem

Edegem
Mechelsesteenweg 288
2650 Edegem

Tel 03 455 26 00

reds medewerker naam

Belles Frederik

0472/04.08.58

VASTGOEDADVISEUR

frederik@reds.be
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.