Wij stellen u graag deze gerenoveerde herenwoning met vele mogelijkheden voor op een zeer mooie locatie in de stad.

 

Op een paar passen van de groen long van de het centrum, het stadspark, gelegen en dus heerlijk dicht bij het centrum maar evengoed snel naar de uitvalswegen met de wagen. Het park is heerlijk voor sporters en kinderen of gewoon om te genieten van een zonnige dag, de wekelijkse markt en het hart van het shopping district zijn dan weer vlakbij om de gezelligheid van het centrum op te zoeken.

 

De inpandige garage en mogelijkheid om een bijkomende wagen voor de poort te plaatsen zijn belangrijke troeven in deze buurt. Maar evengoed ben je vlakbij alle vormen van openbaar vervoer.

 

Deze woning werd gedurende de laatste jaren grondig gerenoveerd met veel smaak door de huidige eigenaars. Tijdens de renovatie werd zoveel als mogelijk rekening gehouden met behoud van de klassieke elementen. Anderzijds koos men resoluut voor hedendaags comfort en luxe.

 

In 2018 werd de achterbouw met vergunning en tussenkomst van architect volledig getransformeerd tot een gloednieuwe luxe keuken met aansluitend terrassen.

 

Alle nutsleidingen in de woning werden volledig vernieuwd alsook de riolering tot aan de straat. Ook de elektriciteit werd volledig vernieuwd en men beschikt over een blanco keuringsattest.

Verwarmen gebeurd met aardgas, de hoog rendement Valliant ketel werd in 2012 vernieuwd.

Het dak werd extra isolatie aangebracht en werden 2 Velux dakramen voorzien. Alle beglazing in de woning is dubbel met alu profielen.

 

Deze woning beschikt over een zeer ruim kelderniveau met vooraan de garage , stookkelder en achteraan wasplaats en nog een aparte bergruimte.  

 

Op de gelijkvloerse verdieping, half boven straatniveau is er een ruimte die momenteel is ingericht als een aparte wooneenheid met aparte keuken en badkamer, er is een erkenning van Toerisme Vlaanderen om deze te mogen verhuren als vakantiewoning en dus zo een mooi rendement op te halen maar evengoed is dit de perfecte ruimte voor een kantoor. Hieraan is ook een mooie stadstuin verbonden.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich momenteel de leefruimte met mooie authentieke schouw en recent gerenoveerde parketvloer. Aansluitend is er de nieuwe keuken die rijkelijk voorzien werd van kwaliteitsvolle toestellen en een Dekton werkblad. Vanuit de keuken is er toegang tot 2 terrassen met open zicht naar de achterzijde.

 

Op de tweede verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en op de tussenverdieping een badkamer met ligbad.

 

Op de derde en tevens hoogste verdieping is een studio ingericht met eigen keuken en sanitair. Deze verdieping kan echter ook makkelijk terug ingedeeld worden in 2 ruime slaapkamers met behoud van de huidige badkamer dit in 2020 nog werd gerenoveerd.

 

Kortom een instap klaar pand met een zee van mogelijkheden, een absolute aanrader om te bezoeken.

 

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds, ook buiten kantooruren en tijdens het weekend, contact opnemen met Vincent op 0475/210086 of vb@reds.be

 

 

Ik wens een bezoek of info aan te vragen

Detailinfo:

Adres:

Bexstraat 4, 2018 Antwerpen

Prijs:

€ 769.000

Bewoonbare oppervlakte:

250 m²

Slaapkamers:

5

Badkamers:

3

Aantal garages:

1

Terras:

Ja

Tuin:

Ja

Beschikbaar:

Bij akte

Staat:

Gerenoveerd

Verwarming:

CV op gas

EPC:

216 kwh/m2

EPC categorie:

C

Stedenbouwkundige inlichtingen:

Stedenbouwkundige bestemming

Nog niet aangevraagd

Stedenbouwkundige vergunningen

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding en herstelvordering

Nog niet aangevraagd

Voorkooprecht

Nog niet aangevraagd

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bezoek / info aanvragen

Reds vastgoedkantoor helpt u met de koop of verkoop van uw vastgoed

Kantoor Antwerpen

Antwerpen
Orteliuskaai 8
2000 Antwerpen

Tel 03/227.58.58

Bruyninckx Vincent

Vincent Bruyninckx

0475/21.00.86

ZAAKVOERDER/VASTGOEDADVISEUR

vincent@reds.be
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.