Wij stellen u met gepaste trots deze schitterende nieuwbouwwoning voor op een residentiële toplocatie langs de Antwerpse Golf School te Aartselaar. De locatie is werkelijk subliem met zichten op de golf en tegelijk heerlijk rustig. Anderzijds is er een zeer goede bereikbaarheid naar zowel Antwerpen, Brussel als Gent door de directe nabijheid van de A12.

 

Op een prachtig perceel van 820m², dat volledig werd aangelegd, werd een stijlvolle woning met een bewoonbare oppervlakte van 200m² opgetrokken. Dit project werd nog maar net afgerond dus geeft de nieuwe eigenaar alle voordelen van een gloednieuwe woning.

 

Van bij het binnenkomen is duidelijk dat er kosten noch moeite werden gespaard om de woning tot een luxe niveau te tillen in alle opzichten.

 

Vanuit de ruime inkomhal is er toegang tot een zeer praktische berging die volledig op maat ingericht werd, apart gastentoilet en de eetkamer met open keuken. Deze keuken is zeer rijkelijk voorzien met kwaliteitsvolle toestellen en top afgewerkt. Terwijl de keuken en eetkamer naar de voorzijde van het perceel gericht zijn en voorzien van een leuk terras is ook de leefruimte aan de achterzijde voorzien van een prachtig terras aan de tuin. De leefruimte ligt op een tijdloze visgraatparket en werd voorzien van een aparte bureauruimte. Overal in de woning werden mooie raampartijen voorzien tot aan de vloer om optimaal te genieten van de tuin en een buitengevoel binnen in de leefruimtes te creëren.

 

Op de eerste verdieping vinden we een master met ingerichte dressing, 2 kinder/gastenkamers en een ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. Kers op de taart is een prachtig zonneterras van ca 44m² aan de master dat ook bereikbaar is vanuit de tuin via een buitentrap.

 

Ook qua technieken en energie werd hier fors geïnvesteerd, het ventilatiesysteem type D, NIKO home control domotica en vloerverwarming zijn hiervan het levende bewijs. 

 

De volledige tuin werd zorgvuldig aangelegd, voorzien van verlichting en er is een stijlvolle elektrische poort om het terrein veilig af te sluiten.

 

Tenslotte is het nog de moeite te vermelden dat de nieuwe eigenaar koopt onder stelsel van registratierechten en zodoende een belangrijke besparing doet tov het BTW stelsel in een klassieke nieuwbouw verkoop.

 

Absolute topklasse op een uitzonderlijke locatie, een aanrader om te bezoeken.

 

Wenst u deze woning te bezoeken of had u nog bijkomende vragen mag u steeds, ook buiten de kantooruren en tijdens het weekend, contact opnemen met Vincent op 0475/210086 of vb@reds.be

 

 

Ik wens een bezoek of info aan te vragen

Detailinfo:

Adres:

Groenenhoek 8, 2630 Aartselaar

Prijs:

€ 945.000

Oppervlakte grond:

820 m²

Bewoonbare oppervlakte:

200 m²

Slaapkamers:

3

Badkamers:

1

Bouwjaar:

2020

Beschikbaar:

Bij akte

Staat:

Nieuwbouw

Verwarming:

CV op gas

Bouwtype:

Open

EPC:

76 kwh/m2

EPC categorie:

A

E-peil:

40

Stedenbouwkundige inlichtingen:

Stedenbouwkundige bestemming

In aanvraag

Stedenbouwkundige vergunningen

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding en herstelvordering

Nog niet aangevraagd

Voorkooprecht

Nog niet aangevraagd

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bezoek / info aanvragen

Reds vastgoedkantoor helpt u met de koop of verkoop van uw vastgoed

Kantoor Edegem

Edegem
Mechelsesteenweg 288
2650 Edegem

Tel 03/455.26. 00

Bruyninckx Vincent

Vincent Bruyninckx

0475/21.00.86

ZAAKVOERDER/VASTGOEDADVISEUR

vincent@reds.be
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.