Twee ruime bel-etages op toplocatie te Wilrijk

Terug naar overzicht

Nieuw

Twee ruime bel-etages op toplocatie te Wilrijk

€ 850.000 / Spoorweglaan 133, 2610 Antwerpen Wilrijk

Omschrijving

U kan de volledige beschrijving, documenten, alle foto's en de grondplannen terugvinden op onze website: www.reds.be

Deze woningen zijn met elkaar verbonden d.m.v. een deur op het gelijkvloers tussen het bureau van nummer 133 en de berging van nummer 131. Daarnaast werden de tuinen ook samengevoegd tot één grote tuin. Omwille van deze redenen zouden deze woningen perfect kunnen dienen als kangoeroewoning!

Indeling huisnummer 133:
- Kleine kelder gelegen onder het bureau.
- Gelijkvloers: ruime inkomhal met gastentoilet en ingebouwde vestiairekast, inpandige garage voor één wagen, zeer ruime berging en bureauruimte. Via deze ruimte is de woning verbonden met de woning met huisnummer 131. Indien deze woningen apart verkocht worden zal dit allemaal terug opgesplitst worden. De tuinen van de twee woningen werden ook samengevoegd en zullen bij aparte verkoop ook terug opgesplitst moeten worden.
- Eerste verdieping: wasruimte/berging, lichtrijke ruime leefruimte met aanpalende geïnstalleerde keuken en zitkamer.
- Tweede verdieping: 3 ruime slaapkamers (16m², 17m², 11m²) en te renoveren ruime badkamer.

Indeling huisnummer 131:
- Gelijkvloers: ruime inkomhal, inpandige garage voor één wagen, zeer ruime berging. Via deze ruimte is de woning verbonden met de woning met huisnummer 133.
- Eerste verdieping: lichtrijke leefruimte met aanpalende geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers (13m², 12m²), gerenoveerde badkamer (voorziening voor wasmachine en droogkast) en berging.
- Tweede verdieping: lichtrijke leefruimte met aanpalende geïnstalleerde keuken, gerenoveerde badkamer met voorziening voor wasmachine en droogkast, één ruime slaapkamer (15m²) met toegang tot het ruime terras (23m²).

Deze woning wordt momenteel verhuurd als twee appartementen.
Voor de aanbouwen op het eerste verdiep en het terras op het tweede verdiep van huisnummer 131 werd er een aanvraag tot regularisatie ingediend door de verkoper. Zij wachten de reactie van de stad verder af.

Voor meer informatie, ook na de kantooruren en tijdens het weekend, contacteer Alissia op +32 479 91 48 34 of alissia@reds.be

Kenmerken

  • 7 Slaapkamers
  • 4 Toiletten
  • 3 Badkamers
  • Tuin
  • Garage
  • Wasplaats
  • Veranda
  • Bureau
  • Zonnepanelen

Interesse?

Contacteer onze makelaar in de buurt. Wij staan u bij van a-z en begeleiden u in de verdere opvolging van het dossier.

Alissia De Blok

Alissia De Blok

0479 91 48 34

alissia@reds.be

Reden van contactopname