Gezellig 2 slpk appartement met terras en autostaanplaats

Terug naar overzicht

Optie te koop

Gezellig 2 slpk appartement met terras en autostaanplaats

€ 199.000 / Hovesesteenweg 150, 2530 Boechout

Omschrijving

Dit gerenoveerd appartement met terras, kelder en autostaanplaats vinden we terug op wandelafstand van de centra van Boechout en Hove. De nodige voorzieningen zoals supermarkten (Aldi voor de deur), parken, scholen en openbaar vervoer zijn aldus vlakbij. Met de trap of lift bereiken we de eerste verdieping.

Momenteel wordt het appartement verhuurd. Voor eigen bewoning is het appartement dus ten laatste beschikbaar 6 maanden na het verlijden van de akte. In tussentijd heeft de nieuwe eigenaar recht op de huurinkomsten. 

We betreden het appartement langs de inkomhal met ingebouwde kasten en gastentoilet met lavabo. De leefruimte op laminaat is ruim en geeft toegang tot het zuidwest-terras aan de voorzijde. De geïnstalleerde keuken werd enkele jaren terug volledig vernieuwd en beschikt over Bosch toestellen: inductiekookplaat met boost functie, combi-oven,... Daarnaast is er nog een handige keukenberging. De badkamer werd vernieuwd en beschikt over ligbad met douchescherm, lavabo met meubel en aansluiting voor wasmachine/droogkast. Tenslotte zijn er 2 volwaardige slaapkamers met elektrische rolluiken, gelegen aan de achterzijde van het gebouw, met zicht op de gemeenschappelijke tuin.

Ondergronds vinden we de autostaanplaats (nr. 4) en kelderberging (nr. 3). De autostaanplaats dient aangekocht te worden voor 20.000 euro. De elektriciteit is conform en overal dubbele beglazing aanwezig.  

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer Jakob op het nummer +32 483 488 249 of mail naar jakob@reds.be.

Kenmerken

  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • Garage
  • Lift

Locatie

Interesse?

Contacteer onze makelaar in de buurt. Wij staan u bij van a-z en begeleiden u in de verdere opvolging van het dossier.

Reden van contactopname

Gelijkaardige panden

Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.