Gerenoveerd appartement met lift in het hartje van Schilde.

Terug naar overzicht

In optie

Gerenoveerd appartement met lift in het hartje van Schilde.

€ 820 / Rijsblokstraat 1, 2970 Schilde

Omschrijving

Bent u op zoek naar een recent gerenoveerd (2020) appartement in Schilde, op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer? Dit appartement is gelegen op een zeer gunstige locatie in de Rijsblokstraat, een zijstraat van de Turnhoutsebaan. U woont hier erg rustig en u geniet van voldoende parkeermogelijkheid dankzij de openbare parking in de straat.

INDELING:
U betreedt het appartement op de tweede verdieping via de lift, die rechtstreeks uitkomt in de ruime woonkamer. Naast de woonkamer heeft u de keuken, met daarnaast een handige bergruimte. Via de smeedijzeren deur in de woonkamer komt u in de inkomhal, die tevens te bereiken is via de gemeenschappelijke trappenhal. De inkomhal geeft toegang tot het gastentoilet met handenwasser, de wasplaats, één slaapkamer en de badkamer.
Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2023 en wordt bij voorkeur gemeubeld verhuurd (in overleg met de eigenaar). Alle nutsvoorzieningen zijn individueel af te sluiten door de huurder. Het appartement wordt verhuurd aan €820 + €70/maand voor de gemeenschappelijke kosten.

Voor meer info of een bezoek, neem contact op met Aline op 0479/71.46.77 of aline@reds.be.

Kenmerken

  • 1 slaapkamer
  • 1 toilet
  • 1 badkamer
  • Bijkeuken
  • lift

Locatie

Interesse?

Contacteer onze makelaar in de buurt. Wij staan u bij van a-z en begeleiden u in de verdere opvolging van het dossier.

Aline Vermeiren

Aline Vermeiren

0479 71 46 77

aline@reds.be

Reden van contactopname