Ruime en lichtrijke woning (4 slk.) op mooie locatie

Terug naar overzicht

Verkocht

Ruime en lichtrijke woning (4 slk.) op mooie locatie

Nijverheidsstraat 58, 2840 Rumst

Omschrijving

We treffen deze uitzonderlijk ruime woning (1990) op 50 m van het jaagpad langs de Rupel, op een boogscheut van het centrum van Rumst. De wagen kunnen we parkeren voor de deur op de oprit.


We betreden de woning langs de inkomhal, met gastentoilet en voldoende ruimte voor een vestiairekast. We kunnen vanuit de hal langs de berging naar de trap of we lopen binnen in de uitzonderlijk ruime woonkamer. Hierachter komt meteen de prachtige keuken, die geplaatst werd in een nieuwe aanbouw in 2006. De grote lichtkoepel in het dak en de glaspartij op de tuin zorgen hier voor mooi natuurlijk licht. Langs de schuifdeur begeven we ons op het zuidoost georiënteerd terras en zo in de tuin. In die tuin staat trouwens een handige (fiets)berging, want met de fiets kunnen we de woning ook langs achter bereiken.


De eerste verdieping biedt plaats aan twee grote slaapkamers en een badkamer met toilet en ligbad en nog een verdieping hoger treffen slaapkamer drie en vier. Op de tweede verdieping is er trouwens ook nog ruimte om een tweede badkamer te creëren.

Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, contacteer Daniël via telefoon (0475.25.30.64) of via mail (daniel@reds.be). Dat mag trouwens gerust ’s avonds of in het weekend!

Kenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 2 toiletten
  • 1 badkamer
  • tuin

Locatie

Interesse?

Contacteer onze makelaar in de buurt. Wij staan u bij van a-z en begeleiden u in de verdere opvolging van het dossier.

Daniel De Baets

Daniel De Baets

0475 25 30 64

daniel@reds.be

Reden van contactopname

Gelijkaardige panden