Meergezinswoning of praktijkruimte met woonst/tuin te koop!

Verkocht

Meergezinswoning of praktijkruimte met woonst/tuin te koop!

Turnhoutsebaan 126, 2100 Deurne

Omschrijving

Woning met zuid gerichte tuin en dakterras aan het Rivierenhof te koop!

Deze kangoeroewoning of woning met praktijkruimte heeft tal van mogelijkheden. Momenteel kan de afwerking nog gekozen worden waardoor uw volledige eigen stijl makkelijk mogelijk is. Voor de ruwbouw is gekozen voor zeer kwalitatieve materialen en grote raampartijen met veel lichtinval.

Indeling:
Via de inkomhal of de gesloten garage, links van de inkomhal, komen we de woning binnen. Aan de rechterzijde bevindt zich een ruimte die kan dienen als waskamer, bureau, praktijkruime of zelfs slaapkamer. Verder in de hal is er een apart toilet voorzien en toegang naar de zeer grote en droge kelder. Aan de achterkant van het gelijkvloers bevindt zich een afgesloten appartement met zeer grote open leefruimte inclusief schuiframen richting de zuid gelegen tuin. Tot slot is hier nog een berging, badkamer en slaapkamer aanwezig. Deze unit kan volledig individueel gebruikt worden.

Op de eerste, tweede en derde verdieping bevindt zich het tweede woongedeelte. De eerste verdieping beschikt over een apart toilet, twee slaapkamers aan de voorzijde van het gebouw en een badkamer. Achteraan is er een eetkamer met open keuken met prachtig groen zicht op het Rivierenhof. De volledige achtergevel bestaat uit ramen waardoor er enorm veel lichtinval is. Deze zijn tevens verbonden met het dakterras van 44m².

Op de tweede verdieping is de leefruimte voorzien, bestaande uit twee delen. Daarnaast is er de masterbedroom met aanpalende dressing en grote badkamer. Naast de tv-kamer is er ook nog een tweede slaapkamer.

Op de zolderverdieping is er nog een zeer ruime zolder die kan dienen als hobbykamer, fitness of extra slaapkamer.

Extra:
- Zeer gunstig EPC
- Enorm veel mogelijkheden
- Overal vloerverwarming
- Perfect voor vrije beroepen
- Mobiscore 9,1/10

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer Lorenz, ook s 'avonds of in het weekend via 0479/12.39.73 of via Lorenz@reds.be

Kenmerken

  • 7 Slaapkamers
  • 4 Toiletten
  • 3 Badkamers
  • Tuin
  • Garage
  • Wasplaats
  • Bureau
  • Bijkeuken

Interesse?

Contacteer onze makelaar in de buurt. Wij staan u bij van a-z en begeleiden u in de verdere opvolging van het dossier.

Lorenz De Blok

Lorenz De Blok

0479 12 39 73

lorenz@reds.be

Reden van contactopname