Residentie Begijnenstraat: Prachtig wonen nabij het centrum van Zoersel (Sint-Antonius)

Begijnenstraat 7, 2980 Zoersel

Residentie Begijnenstraat: Prachtig wonen nabij het centrum van Zoersel (Sint-Antonius)

OPENDEUR TER PLAATSE OP DE WERF OP ZATERDAG 4 MEI VAN 10.00 UUR TOT 14.00 UUR.

Residentie Begijnenstraat: Prachtig wonen nabij het centrum van Zoersel (Sint-Antonius).


Sint-Antonius (deelgemeente van Zoersel) is een rustige en landelijke gemeente om te wonen met een vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeenten en naar de snelwegen (zowel E313 als E34). Alle voorzieningen in het centrum zijn op wandelafstand, het openbaar vervoer is nabij. Het project is gelegen in de Begijnenstraat, een rustige 1-richtingstraat vlakbij het centrum.

Het uitgangpunt van dit nieuwbouwproject is een stijlvolle en tijdloze architectuur, die focust op kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen met veel aandacht voor licht en lucht.Dit nieuwbouwproject bevat 12 appartementen, voor elk wat wils, met 2 of 3 slaapkamers en met een ondergrondse parkeergarage met staanplaatsen, bergingen en fietsenstalling. De appartementen variëren tussen de 80 m² en 159 m² en zijn allen voorzien van ruimte terrassen en een privé tuin voor de gelijkvloerse appartementen. De3 penthouses omvatten naast hun ruime terras eveneens een eigen zolderruimte

Kortom deze residentie is ideaal om in te wonen of om in te investeren!

Alle appartementen worden hoogwaardig afwerkt, zijn zeer energiezuinig met een E-peil van maximum 30 en beschikken over vloerverwarming. U hebt zelf nog inspraak in de afwerking en er is een groot aanbod aan materialen voorzien met ruime budgetten. Het project scoort beter dan de huidige energienormen waardoor u kan genieten van fiscale voordelen! Max E-peil van 30 dus 50 % vrijstelling op de onroerende voorheffing de eerste vijf jaar.

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne.
Voor meer informatie of een verkennend gesprek, contacteer Karin op 0486/97 84 27 of mail naar karin@reds.be.

Beschikbare units

Unit Verd. Type Slpk Opp. Prijs Status
Bekijk alle 12 units
Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.