Prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Stabroek

Meidoornlaan 6, 2940 Stabroek

Prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Stabroek

Residentie Alba: Modern wonen in het centrum van Stabroek.

Hou je van een groene omgeving en bezoek je al eens graag een historisch pand? In Stabroek kan dat. Op wandelafstand vind je het Fort van Stabroek of Kasteel Raverhof. Voor de grotere wandelingen sta je in geen tijd in de Kalmthouse Heide. Bovendien heeft Stabroek een vlotte verbinding naar A12 en de haven van Antwerpen.

Op een boogscheut van het centrum van Stabroek verrijst residentie Alba, een nieuwbouwproject bestaande uit 28  met 1, 2, of 3 slaapkamerappartementen in een stijlvolle en moderne architectuur. Residentie Alba
 focust op kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen met veel aandacht voor licht en lucht. Het gebouw is zo ontworpen dat er maximaal geprofiteerd kan worden van de oriëntatie en uitzichten op de omgeving. De appartementen variëren tussen de 53 m² en 109 m² en zijn allen voorzien van ruimte terrassen en een privé tuin voor de gelijkvloerse appartementen. In de ondergrondse parkeergarage is er ruimte voor enkele en dubbele parkeerplaatsen, bergingen en een fietsenstalling.

Het project wordt gebouwd volgens de laatste BEN-normen dankzij energievriendelijke technieken (warmtepomp, vloerverwarming,…). Naast veel aandacht voor het milieu , kan U ook rekenen op een hoogwaardige afwerking dmv ruime budgetten, prima comfort en royale lichtinval.

Prijzen starten vanaf € 184 900,00. Een staanplaats is apart aan te kopen.

Alle appartementen in Residentie Alba worden hoogwaardig afwerkt, zijn zeer energiezuinig met een E-peil van maximum 30. Er is een groot aanbod aan materialen voorzien met ruime budgetten. Het project scoort beter dan de huidige energienormen waardoor u kan genieten van fiscale voordelen! 

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Contacteer Karin (0486/97 84 27, karin@reds.be) voor de beschikbaarheid en meer info.

Beschikbare units

Unit Verd. Type Slpk Opp. Prijs Status
Bekijk alle 28 units
Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.