Residentie Vendôme: Wonen in het hart van Schilde

Turnhoutsebaan 317, 2970 Schilde

Residentie Vendôme: Wonen in het hart van Schilde

OPENDEUR OP ZATERDAG 22/06 VAN 10.00 UUR TOT 16.00 UUR TER PLAATSE OP DE WERF.

Residentie Vendôme: Wonen in het hart van Schilde

In het hart van Schilde wordt een uniek nieuw totaalproject gerealiseerd: Residentie Vendôme is een nieuwbouwproject bestaande uit 27 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 4 penthouses.

De residentie biedt een ideale thuisbasis aan mensen die willen genieten van de gezellige levenssfeer die Schilde te bieden heeft.
Deze appartementen zijn ontworpen met een groot oog voor detail. Dankzij het design en de grote raampartijen ervaart u er het ultieme ruimtegevoel.

Het gebouw is zo ingedeeld dat elk appartement over een terras of tuin beschikt, waarbij alle terrassen zuid gericht zijn. De ondergrondse parking zorgt ervoor dat thuiskomen in alle comfort kan gebeuren. Voor wie met de fiets het centrum in wil is er een fietsenberging ter beschikking. Alle nodige voorzieningen liggen binnen wandelafstand.

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Contacteer Karin (0486/97 84 27, karin@reds.be) voor de beschikbaarheid en meer info.

Beschikbare units

Unit Verd. Type Slpk Opp. Prijs Status
Bekijk alle 31 units
Created with Sketch. Created with Sketch. checkmark download files-empty Created with Sketch. Created with Sketch. volume-mute2 volume-medium Group 3 Created with Sketch.