Diensten

Steunend op een jarenlange ervaring en kennis van de huidige marktsituatie, is Reds Immobiliën een ideale partner om een correcte verkoop- en/of verhuurwaarde te bepalen van uw eigendom. Voor de begeleiding van uw eigendom adviseren wij u graag over een juiste commerciële aanpak en u op juridisch, fiscaal en financieel vlak.


Verkopen

Reds helpt u zo goed mogelijk met de verkoop van uw eigendom

Uw woning: het is waarschijnlijk de belangrijkste investering van uw leven. Bij verkoop wilt u dus zo goed mogelijk te werk gaan om de beste prijs te krijgen, in een zo kort mogelijke termijn. Om potentiële kopers te vinden schakelt u best de juiste media in. En daarvoor vertrouwt u liefst op een specialist ter zake. Ervaar hoe een Reds-makelaar u begeleidt bij alle aspecten van de verkoop.

Ga verder

Verhuren

Reds helpt u zo goed mogelijk met de verhuur van uw eigendom

In een dagelijks evoluerende markt gaat Reds steeds voor de verhuur van uw eigendom aan de beste prijs, binnen de voor u gepaste timing. Aan de hand van onze jarenlange ervaring bepalen we de correcte huurprijs voor uw eigendom. Want zo trekt u de juiste huurder aan. En ook daarin staat Reds u bij. Via onze verschillende media, database en jarenlange samenwerking met verschillende relocation bureaus vinden wij de geschikte huurder voor u. Op basis van de door u bepaalde criteria, maken wij voor u een selectie en adviseren wij u bij uw keuze.

Ga verder
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK