Reds, buitengewoon goed in onroerend goed

Al sinds 2000 is Reds dé uitgelezen partner voor al uw vastgoedvragen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woonst, een huurder zoekt voor uw pand of een ander project voor ogen heeft, ons team van gediplomeerde en erkende vastgoedmakelaars staat u bij vanaf het eerste moment. Want met een gezamenlijke ervaring van meer dan 30 jaar weten we precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. En dat doen we door u een kwalitatieve begeleiding te bieden met een persoonlijke touch. Onze jarenlange expertise maakt ons bovendien een vaak gevraagde partner bij projectontwikkelaars en openbare projecten op grote schaal.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 03/227.58.58
Fax: 03/227.58.59
E-mail: info@reds.be
Facebook: bekijk onze facebook pagina

Openingsuren

Ons kantoor in Antwerpen is maandag t.e.m. vrijdag geopend van 9 tot 12u en van 14 tot 17u30. Voor een bezoek aan onze kantoren in Schilde en Westmalle maakt u best vooraf een afspraak met onze makelaar ter plaatse.

Kantoor Antwerpen

Orteliuskaai 8
2000 Antwerpen

Kantoor Westmalle

Antwerpsesteenweg 386
2390 Westmalle

Kantoor Schilde

Turnhoutsebaan 97
2970 Schilde

Etalage Zandhoven

Liersebaan 9
2240 Zandhoven

Kantoor Brasschaat

Bredabaan 265
2930 Brasschaat

Kantoor Edegem

Mechelsesteenweg 288
2650 Edegem

Contactformulier

Zoals bij de meeste mensen is uw woning de belangrijkste investering. Wanneer u deze wenst te verkopen, wilt u dit uiteraard op de beste manier. Met andere woorden aan de beste prijs in een zo kort mogelijke termijn. Via de juiste media de potentiële kopers bereiken is het doel. Een specialist ter zake kan u helpen om deze strategie te bepalen. Ervaar hoe een Reds makelaar u begeleidt bij alle aspecten van de verkoop.

Vernieuwen
sfeerfoto's: amdesigns.com
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK