Exclusief boutique hotel gelegen op een absolute toplocatie nabij het trendy Zuid te Antwerpen.

Deze meesterwoning onderging een stijlvolle totaalrenovatie waarbij hedendaagse luxe en wooncomfort naadloos gecombineerd werden met de restauratie van authentieke elementen.

Voor de smaakvolle inrichting werd een beroep gedaan op een interieurarchitect.

 

Dit hotel beschikt over 6 suites die telkens beschikken over een eigen uniek karakter en ensuite badkamer met ligbad en/of douche.

 

Op de belétage is er aan de voorzijde een kantoorruimte die ideaal gebruikt kan worden als receptie en ontvangst van de gasten. Achteraan bevind zich een ruime suite met aparte zithoek en grote badkamer met inloopdouche en ligbad. Deze suite heeft ook toegang tot het terras achteraan.

Op de eerste verdieping zijn er 2 suites. Aan de voorzijde is er een suite met open badkamer en achteraan een grotere suite met aparte zitruimte en badkamer.

Op de tweede verdieping zijn er ook weer 2 suites. Aan de voorzijde is er een suite met open badkamer en achteraan een suite met aparte badkamer.

Op de zolderverdieping tenslotte is er nog een suite met open badkamer.

In de kelderverdieping die half ondergronds ligt en dus licht en zicht naar buiten heeft is er momenteel een zeer grote polyvalente ruimte met kitchenette die nog heel wat mogelijkheden heeft. Hier zou men een ontbijtruimte, gym, welness, vergaderruimte,… kunnen inrichten.

 

Alle suites zijn hoogwaardig afgewerkt en zorgen voor een sfeer van absolute luxe en klasse. Dit hotel is de perfecte match voor een romantisch weekend weg.

 

Door de inrichting en afwerking van het pand heeft het heel wat mogelijkheden. Dit pand zou ook uitstekend geschikt zijn voor verhuur via Airbnb of voor korte termijn verhuur aan expats.

Mits de juiste aanpak is een uitzonderlijk mooi rendement mogelijk voor dit unieke pand.

 

Het pand is in zeer mooie staat en dus onmiddellijk in gebruik te nemen en opbrengst te genereren. Er is tevens mogelijkheid tot overname van de volledige inboedel. Er is een zeer gunstig EPC met een score van 289 kWh/m2 en de technische installaties zijn in uittekende conditie.

 

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u, ook buiten de kantooruren en tijdens het weekend, vrijblijvend contact opnemen met Vincent op 0475/21.00.86 of vb@reds.be.

 

 

 

Detailinfo:

Referentie nr.:

3166696

Verdieping:

gelijkvloers

Bewoonbare opp.:

ca. 400 m²

Netto opp.:

ca. 400 m²

Perceel opp.:

ca. 105 m²

Beschikbaarheid:

vanaf akte

Slaapkamers:

6

Badkamers:

6

EPC:

289

EPC code:

/

Stedenbouwkundige inlichtingen:

Stedenbouwkundige vergunningen:

Ja

Bestemming:

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Dagvaardingen:

Nee

Rechterlijke uitspraken:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Overstromingsgebied:

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Documenten:

Bezoek / info aanvragen

Vernieuwen
Reds vastgoedkantoor helpt u met de koop of verkoop van uw vastgoed

Kantoor Antwerpen

Antwerpen
Orteliuskaai 8
2000 Antwerpen

Tel 03/227.58.58

reds medewerker naam

Bruyninckx Vincent

0475/21.00.86

vb@reds.be
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK