Deze knappe landelijke villa op 4000m² is centraal gelegen tussen Zoersel en Sint Antonius. Dicht gelegen bij het openbaar vervoer en toegangswegen, toch vindt u omwille van het ruime perceel en de doordachte plaatsing van de villa alle mogelijke rust en ruimte.

Bij het betreden van de woning komt u in de inkomhal die toegang biedt tot enerzijds de woonkamer en anderzijds een ruimte die nu is ingericht als praktijkruimte. Hier is tevens een apart gastentoilet voorzien. De aangename ruime woonkamer loopt door naar de eetplaats en verder tot in de open keuken. Deze ruimte kan zowel verwarmd worden via de centrale verwarming, als via een grote speksteenkachel. De ruime keuken is volledig voorzien van inbouwtoestellen, biedt ruimte voor een eettafel en stoelen en geeft toegang tot de tuin.

Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en zijn op deze verdieping alle ruimtes voorzien van een knappe parketvloer. Ook de volledig geïnstalleerde badkamer met een ligbad, dubbele lavabo en ingebouwde kasten en apart toilet bevinden zich op deze verdieping.

De woning heeft tevens een ruime afgewerkte zolder, die op dit ogenblik is ingericht als speelzolder. Ook is er een ruime droge kelder.

Aanpalend aan de woning is er een groot terras dat zuid georiënteerd is. De tuin is op dit ogenblik deels in gebruik als paardeweide met paardenstallen. Ook vindt u in de tuin een kippenhok, een houtschuur en een ruime garage die opgedeeld is in enerzijds een dubbele autostaanplaats en anderzijds een ruimte die als berging/opslag/werkruimte gebruikt wordt. Een grote spot verlicht bijna heel de tuin.

De garage is voorzien van zowel 220V als 380V electriciteitspunten, ook is er watertoevoer in deze ruimte. Verder is er een regenwaterput waarvan het water gebruikt kan worden voor de tuin of als watertoevoer voor de toiletten.

Het is toegestaan om een commerciële activiteit uit te oefenen in deze woning met nog heel wat uitbreidingsmogelijkheden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u, ook buiten de kantooruren en tijdens het weekend, vrijblijvend contact opnemen met Kitty op 0485.916.417 of kc@reds.be.   

Detailinfo:

Referentie nr.:

3079102

Verdieping:

gelijkvloers

Verdiepingen:

3

Renovatiejaar:

2000

Bewoonbare opp.:

ca. 216 m²

Netto opp.:

ca. 216 m²

Perceel opp.:

ca. 4007 m²

Oriëntatie achtergevel:

zuid

Beschikbaarheid:

vanaf akte

Slaapkamers:

3

Badkamers:

2

Keuken:

Ja

Tuin Opp.:

ca. 3000 m²

Terras:

Ja

Terras opp.:

ca. 32 m²

Oriëntatie Terras:

zuid

Garages:

Ja, 2

Berging:

Ja

Wasplaats:

Ja

Wijnkelder:

Ja

Kadastraal inkomen:

€ 1703

EPC:

433

EPC code:

0001935994-2

Omgeving:

centraal

Omgeving:

rustig

Omgeving:

zonnekant

Stedenbouwkundige inlichtingen:

Stedenbouwkundige vergunningen:

Ja

Bestemming:

Woongebied met landelijk karakter

Dagvaardingen:

Nee

Rechterlijke uitspraken:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Overstromingsgebied:

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Bezoek / info aanvragen

Vernieuwen
Reds vastgoedkantoor helpt u met de koop of verkoop van uw vastgoed

Kantoor Westmalle

Westmalle
Antwerpsesteenweg 386
2390 Westmalle

Tel 03/227.58.58

reds medewerker naam

Correwyn Kitty

0485916417

kc@reds.be
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK